Červenec 2009

Hodnocení mého blogííísu..

28. července 2009 v 12:53 | Alžběta(Betty) |  Hodnocení mého blogu
1.hodnocení mého blogííísu.

Náhled,jak se mi blog zobrazuje → Tady
↓ Hodnocení ↓
První dojem : 7 z 10
Design : 7 z 10
Menu : 8 z 10
Články : 9 z 10
Návštěvnost : 7 z 10
Ikonka : 6 z 10
Přezdívka : 10 z 10
Celkový dojem : ... Ten deZZign se mi moc nelíbí :[ .. Obrázek křečíků je hezkej,ale moc mi k ostatním věcem neladí .. Menu je moc "přetížené" obrázky a ikonka je velká,a nejde na ní kliknout , návštěvnost menší,ale teprv začínáš .. Ale přezdívka Betty je hezká ..

Avatar za Bleskovku.

28. července 2009 v 12:46 | Alžběta(Betty) |  Od Vás
Avatar za Bleskovku od:http://selenagomez-all.blog.cz

Diplom za bleskovku.

28. července 2009 v 12:40 | Alžběta(Betty) |  Od Vás
Diplom za Belskovku od:http://miley67.blog.cz/

Klikačka 2

25. července 2009 v 10:55 | Alžběta(Betty)







Zac Efron.foto

24. července 2009 v 16:29 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Vanessa Hudgens-foto

24. července 2009 v 14:24 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3



Monique Coleman-foto

24. července 2009 v 14:21 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Lucas Grabeel-foto

24. července 2009 v 14:17 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Corbin Bleu-foto

24. července 2009 v 14:15 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Ashley Tisdale-foto

24. července 2009 v 14:12 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Zac Efron-životopis

24. července 2009 v 10:15 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Zac Efron Životopis - Údaje

Jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18. 10. 1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy
Přezdívka: Zac
Rodiče: David a Starla
Sourozenci: bratr Dylan
Povolání: herec, zpěvák
Výška: 1,75m
Mazlíčci: Siamská kočka, Dva psi Australští ovčáci
Oblíbené jídlo: Sushi,Exotické jídlo
Lechtivý: Ano
Alergický: Ne

Zac Efron Životopis - Život

Americký herec Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.
Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney.)
Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.

Zac Efron Životopis - Filmografie

The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
ER - Luke Tomello (2003)
The Guardian - Bobby Neville (2004)
Miracle run - Steven Morgan (2004)
CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
Summerland - Cameron Bale (2005)
Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
High school musical - Troy Bolton (2006)
The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
Heist - roznašeč pizzy (2006)
High school musical 2 - Troy Bolton (2007)
Hairspray (2007)





High s m 1
Hlavní postavy ve filmu Troy Bolton (Zac Efron), kapitán basketbalového mužstva, a Gabriella Montez (Vanessa Hudgens), intelektuálka kterou zajímá matematika a vědy, jsou dva studenti střední školy. Společně se chtějí zúčastnit školního muzikálu, jejich rivaly jsou Sharpay Evans (Ashley Tisdale) a její bratr Ryan Evans (Lucas Grabeel).
Hlavní postavy tvoří Troy Bolton, který je kapitánem basketbalového mužstva Wild cats - "Tygři", a jeho hlavním zájmem je jen basketbalový tým. Zatímco Gabriella Montézová, velmi chytrá na všechny předměty školy, se nyní přistěhovala a nastoupila do nové školy. Troy s Gabriellou se potkají o zimních prázdninách a hned si spolu odzpívají první společný duet. Od té doby, co se potkají i ve škole, mají k sobě zvláštní vztah. Troy se ale bojí říct svým kamarádům, že umí zpívat a tak to drží v tajnosti. Dokud si ale jejich největší nepřátelé Sharpay a Ryan Evans, kteří v divadle září už od malička, nevšimnou jejich zájmu na školním muzikálu. Při zkouškách na hlavní roli, jsou tito dva jasní vítězové, dokud nezpívá Troy a Gabriella, a tak se uskuteční druhé kolo. Ale basketbalový tým a tým "chytrých" to jen tak nechtějí nechat, a tak na udělají past, do které se Troy chytne a Gabriella slyší Troye, jak říká, že už mu na ní nezáleží. Troy však neví, že to Gabriella slyšela a tak je překvapen, když se mu vyhýbá a odmítá jít na druhé kolo. Oba dva jsou smutní, a tak se nejlepší kamarád Troye, Chad s kamarádkou Gabrielly, Taylor, rozhodnou udělat něco s tím, aby se tak netrápily a dali se zase dohromady. Troy souhlasí, ale Gabriela se nedá tak lehce "ukecat". Troy se staví u Gabrielly doma, ale ta se zapře, že si píše úkoly, ale Troy se nenechá jen tak odpálkovat a tak jí začne volat. Gabriella si rožne v pokoji a Troy vyleze do jejího balkónu, kde ji zazpívá kousek písničky, u které se poznaly. Od toho dne spolu začnou trénovat na druhé kolo. Ale bohužel je uslyší Sharpay a Ryan, a vědí, že pokud by se druhé kolo přesunulo na další den, ani jeden z nich by to nestihl, protože Gabriella má desetiboj, a Troy zápas v basketbalu. Snaží se proto přemluvit paní profesorku, aby druhé kolo přesunula, což se jim nakonec povede. Tygři a Gabriela s Taylor však neztrácejí hlavu a

Vanessa Hudgens-životopis

24. července 2009 v 10:13 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Vanessa Hudgens Životopis - Úvod

Vanessa Hudgens, celým jménem Vanessa Anne Hudgens se narodila 14.12.1988 v Salinase(California). Vanessa je známa americká herečka a zpěvačka, která debutovala v americkém showbiznise v roku 2003 ve filmu Thirteen, no to ještě netušila, že zaručený úspěch ji čeká až ve filmu High School Musical.

Vanessa Hudgens Životopis - Biografie

Vanessa, jak už víte má 18 let, mladší sestru Stellu Hudgens, která je také herečka. Její rodiče se jmenují Greg Hudgens a Gina Guangco. Vanessa ukončila studium v 7. ročníku a od té doby se učila doma.

Vanessa Hudgens Životopis - Film a TV

Vanessa začala vystupovat před lidmi, když jí bylo 8 let. Nejprve začínala reklamami, za nedlouho přišla úloha Noel ve filmu Thirteen, potom úloha ve filmu Thunderbirds a nakonec v TV seriálech Disney Channel: The Suite Life of Zac and Cody, Still Standing, Quintuplets…A pak to přišlo….Návrh na účinkování v High School Musical. Vanessa dostala úlohu Gabrielly až po kastingu kde přesvědčila svou písní Angels od Jessicy Simpson. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že to bude taký velký hit v celé Amerce… alei Evropě! Vanessa si zahrála po boku Ashley Tisdale, Zaca Efrona, Monique Coleman, Lucasa Grabeela a dalších jiných herců. 17.srpna vyšel v Americe druhý díl tohoto filmového megahitu, který sledovala neskutečných 17 miliónů lidí !!!
(Vanessa jako Gabriella ve filmu HSM)

Vanessa Hudgens Životopis - Hudba

Vanessino debutové album V vyšlo v září 2006. Vanessa ho nahrála v Hollywood records a jejím prvním singlem i videoklipem byla píseň Come Back To Me. Druhým videoklipem je Say Ok. Vanessiny písničky Let Go a Let's Dance byly obě použité do reklamy pro ABC, Let Go se ještě objevilo v reklamě do seriálu Desperate Housewives a Let's Dance v show Dancing With The Stars.

Vanessa Hudgens Životopis - Soukromí

Vanessa konečně POTVRDILA pro časopis Teen, že chodí s kolegou z High School Musical ZACEM EFRONEM!

Monique Coleman-žovotopis

24. července 2009 v 10:05 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Monique Coleman Životopis - Údaje

Jméno: Monique Coleman
Povolání: Herečka
Narozena: 13.listopad 1980

Monique Coleman Životopis - 1.část

Monique Adrienne Coleman se narodila 13.listopadu 1980 jako americká herečka zpěvačka z Jižní Caroliny. Pochází z Kolumbie. Dostala hlavní roli v Disney Channel Originální film High School Musical (Muzikál ze střední kde se také proslavila jako Taylor McKessie. Také si zahrála v The Suite Life of Zack & Cody jako Mary-Margaret společně se Zacem Efronem a Ashley Tisdale. Také se zúčastnila televizní show Dancing with the Stars.

Monique Coleman Životopis - 2.část

Skončila na 4.místě! Začala s hraním velice brzy. Chodila do Workshop Theatre School of Dramatic Arts (herecká škola). Zahrála si tam celkem v 15 her. Poté odešla do Heathwood Hall Episcopal School pak navštívila univerzitu DePaul v Chicagu. Nechodila do normální základní a střední školy, ale do herecký škol. Byla poprvé nominovaná jako nejmladší herečka v Hollywoodu z filmu The Ditchdigger's Daughters.

Lucas Grabeel-Životopis

24. července 2009 v 10:02 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Lucas Grabeel Životopis - Údaje

Jméno: Lucas Grabeel
Povolání:herec, zpěvák, tanečník
Datum Narození : 23.11.1984
Místo narození: Springfield, Missouri, USA
Znamení : Střelec

Lucas Grabeel Životopis - Život

Lucas Stephen Grabeel se narodil 23.11.1984 ve Springfieldu, rodičům Missouri a Stephenovi Grabeelovi. Už v mládí, on a jeho sestra, začali tvořit písničky, hrát a ukazovat to rodině a kamarádům. Pak nastoupil na Logan-Rogersville Elementary a Middle School. V šestém ročníku učinkoval v první hře - The Secret Garden a hrál kluka jménem Colin. Od té doby se v hraní ani na chvilku nezastavil. Jeho první hlavní role byla v Springfieldském malém divadle, ve hře Oliver a on hrál Arthura Dodgera. Lucas pokračoval v hraní v divadle a než opustil střední školu tak byl v 8. produkcích.
Lucas byl aktivní člen divadelního kroužku Y.E.S asi 5 let. Během těchto let také učil v divadle hraní a tancování, a hlavně improvizace. Lucas hrál mnoho hlavních rolí ve školských muzikálech, produkcích a operách. Také hrál na bubny v místním kostele, a nastoupil na Missouri Fine Arts Academy.
Lucas absolvoval školu v roce 2003. Potom se odstěhoval do Los Angeles aby uskutečnil svůj sen hrát ve filmech. Tam potkal jeho manažera Roberta C. Thomsona, zrovna když stál ve frontě v supermarketu. Během týdne získal agenta a během 3 týdnů dostal první komereční roli a po 9 měsících se objevil v orignálním filmu od Disneyho- Halloweentown High jako Ethan Dalloway.

Lucas Grabeel Životopis - HSM

V roce 2004 byl v pilotní epizodě WB show Halley's Comet, ale tam mu to nesedělo tak odešel. Potom byl vybrán do Dysneyovo filmu High School Musical kde hrál Ryana Evanse. Byla to jedna z jeho nejlepších rolí. Potom, co se vrátil domů se také objevil v seriálu Veronica Mars.
Muzikál ze střední Lucasovi prolomil vše a tento film shlédlo více jak 35,000,000 diváků během 1 týdne vysílání. Momentálně dotočil už druhý díl Muzikálu ze střední. Premiéra byla v srpnu 2007.

Corbin Bleu-životopis

24. července 2009 v 10:00 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Corbin Bleu Životopis - Údaje

Jméno:Corbin Bleu
Profese: herec
Datum narození: 21.02.1989
Místo narození:M Brooklyn, New York, USA

Corbin Bleu Životopis - Život

Corbin Bleu začal s hraním ve velmi ranném věku pod vlivem jeho otce, dlouholetého herce Davida Reiverse. Po čase, když Corbinovi byly dva roky, začal hrát v reklamách pro Live Cereal, Bounty, Hasbro and Nabisco. Zanedlouho, Corbin projevil zájem v tancování, tak jeho rodiče mu zaplatili hodiny baletu a jazzu. (Často byl jediný kluk v té třídě.) Ve 4 letech se stal modelem, který reprezentoval Ford Modeling Agency in New York. Byl také na tištěných reklamách Gapu, Tergetu a obchodních domů hraček. Tam to ovšem neskončilo. Když bylo Corbinovi 6 let, byl v jeho první velké produkci, v Brodwayské hře.
V roce 1996 se Corbin se svojí rodinou přestěhoval do Los Angeles kde rychle dostal roli High Incident. Corbin si také zahrál s takovými hvězdami jako Ben Stiller, TIm Allen, Alan Rickman. Jedna z jeho nevíce známých dětských rolích byla v jeho 8 letech v show zvané "ER". V to době stále navštěvoval hodiny tance a byl jeden z prvních studentů dnes pretižní "Debbie Allen Dance Academy". Učil ho sám Allen a Corbin o něm řekl, že ho naučil hodně a že ho postrčil tam kde teď je a že bez něj by nebyl nikdy takový tanečník jako je z něj dnes.
Jako střední školu zvolil "Los Angeles Country High School for the Arts". Během těchto let si Corbin zahrál ve hře "Footloose", "Ren" a ve filmu "Catch That Kid".
V roce 2004 byl Corbin vybrán aby se přidal ke skupině dětem a k nové show "Flight 29 down", která byla natočená na Hawai. Během léta roku 2005 byl Corbin vybrán do dalšího filmu "High SChool Musical", kde byl vybrán do role Chada, nejlepšího kamaráda hlavní postavy Troye Bolltona. Po tomto fenoménu se Disney Channel rozhodl, že Corbina obsadí znovu, protentokrát do filmu "Jump In". V tomto filmu si zahrál se svým vlastním otcem, který v tom filmu hraje také jeho otce. 1.května vydal Corbin své první debutové album s názvem "Another Side" a také dotočil 2.díl High School Musical, který nese název Sing it all or not. V roce 2008 bychom se měli dočkat již třetího pokračovaní stejnomeného filmu.

Corbin Bleu Životopis - Filmografie

2004 Chyťte tu holku(Catch That Kid) …Austin
1999 Mystery Men …Butch
1999 Galaxy Quest …Young Tommy
1998 Beach Movie …Kid
1998 Žoldák: Legie zkázy (Soldier) …Johnny

Ashley Tisdale-životopis

24. července 2009 v 9:54 | Alžběta(Betty) |  High school musical 1-3

Ashley Tisdale Životopis - Údaje

Jméno: Ashley Tisdale
Povolání: Modelka,herečka,zpěvačka
Datum narození: 02.07.1985
Místo narození: West Deal,New Jersey
Znamení: Rak

Ashley Tisdale Životopis - Život

Momentálně jmenovaná jednou z 25 nejhezčích teenagerů pod 25 let, Ashley je nejvíce známá z role Maddie, pracovnice v hotelu a hlídačka dvou dvojčat, která žijí v Tipton Hotelu, tato televizní série běží na Disney channel, a jmenuje se "The Suite Life of Zack and Cody". Momentálně jmenovaná jednou z 25 nejhezčích teenagerů pod 25 let, Ashley je nejvíce známá z role Maddie, pracovnice v hotelu a hlídačka dvou dvojčat, která žijí v Tipton Hotelu, tato televizní série běží na Disney channel, a jmenuje se "The Suite Life of Zack and Cody".
Momentálně také Ashley můžeme vidět vedle Zaca Efron v originálním Disneyovském filmu "High School Musical", který režíruje Kenny Ortega. První díl měl premiéru v lednu roku 2006 a byl to nejlépe hodnocený film v Disneyovské historii. Ashley v prvním filmu zpívala dvě písničky (Bop to the top a What I've been looking for), oboje se dostali do Billboard hot 100 chart a oba byly také nazpívány s Lucasem Grabeelem.
Ashley momentálně také nahráva její první debutové CD pro Warner Bros. Records. Její nová verze "Kiss the girl" bude na speciálním DVD "The little Mermaid".
Ashleyiny herecké kredity také obsahují film "Donnie Darko", kde hrála s Jake Gallenhaalem, Maggie Gyllenhallovou a Jamesem Duvalem. Zahrála si v pár dílech "Nathan's Choice", "Mayor of Oyster Bay" a "the Howie Mandel Pilot". Také natočila novou reklamu na T-mobile společně s Catrine-Zetou Johnes. K animovaným filmům, Ashley propůjčila svůj hlas ve filmu "Kim Possible a "Phineas and Ferb".
Když Ashley netočí filmy, její záliby jsou zpívání (ve 12 letech zpívala v Bílém Domě), nakupování, a chození ven s přáteli a její sestou Jennifer, který je také herečka jako Ash. Ashley momentálně sídlí v Los Angeles. Momentálně také Ashley můžeme vidět vedle Zaca Efron v originálním Disneyovském filmu "High School Musical", který režíruje Kenny Ortega. První díl měl premiéru v lednu roku 2006 a byl to nejlépe hodnocený film v Disneyovské historii. Ashley v prvním filmu zpívala dvě písničky (Bop to the top a What I've been looking for), oboje se dostali do Billboard hot 100 chart a oba byly také nazpívány s Lucasem Grabeelem.
Ashley momentálně také nahráva její první debutové CD pro Warner Bros. Records. Její nová verze "Kiss the girl" bude na speciálním DVD "The little Mermaid".
Ashleyiny herecké kredity také obsahují film "Donnie Darko", kde hrála s Jake Gallenhaalem, Maggie Gyllenhallovou a Jamesem Duvalem. Zahrála si v pár dílech "Nathan's Choice", "Mayor of Oyster Bay" a "the Howie Mandel Pilot". Také natočila novou reklamu na T-mobile společně s Catrine-Zetou Johnes. K animovaným filmům, Ashley propůjčila svůj hlas ve filmu "Kim Possible a "Phineas and Ferb".
Když Ashley netočí filmy, její záliby jsou zpívání (ve 12 letech zpívala v Bílém Domě), nakupování, a chození ven s přáteli a její sestou Jennifer, který je také herečka jako Ash. Ashley momentálně sídlí v Los Angeles.

Ashley Tisdale Životopis - Rodina

Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: Starší sestra Jen